Franciza in sistemul de inchirieri de masini

Vom discuta acum despre firmele mari care inchiriaza autovehicule. Stim cu totii ca sunt ca in orice domeniu firme mari, mici si mijlocii. Se departajeaza intre ele dupa numarul de clienti si dupa cifra de afaceri. Firmele mari care inchiriaza masini au cifra de afaceri cea mai mare din aceasta categorie. Deasemeni numarul de clienti este extrem de mare. Ele se subordoneaza totusi unor reguli venite din afara tarii. Aceste firme sunt preluate in sistem franciza de la firmele mama. Sunt totusi printre acestea cateva companii care merg numai si numai pe propriile lor reguli, insa acestea sunt foarte putine. Firmele respective ( cele care functioneaza in sistem franciza ), trebuie sa respecte cu strictete regulile venite din afara, deoarece orice incalcare a acestora ar insemna renuntarea la franciza. Trebuie sa spunem ca de foarte multe ori acestea nu sunt tot timpul in favoarea clientului, si vom da un exemplu cat se poate de sincer. Garantia este o suma care se tine aproape la fiecare inchiriere. Daca nu se apeleaza la sistemul de garantie, se va recurge la asigurarea zilnica. Cu toate acestea garantia se retine daca au fost accidente cu masina respectiva. La companiile in sistem de franciza, au de foarte multe ori posibilitatea de a retine intreaga garantie, chiar si pentru o simpla zgarietura.

inchirieri auto bucuresti

3 thoughts on “Franciza in sistemul de inchirieri de masini

  1. Salut, acum am gasit aceasta pagina despre Franciza in sistemul de inchirieri de masini .
    Pot spune ca saitul dmccars.ro este unul dintre mai utile saituri web de pe
    internetul din Romania. multa bafta pe mai departe.

      1. I mean in reality, it probably would be the best thing to do for their family! I unarsetdnd what fifty is saying. She is balling too and I’m sure made a vow to take a hit for her man if it came down to it. If she was getting probation and it would keep Ti home, in reality it would make the most sense. I understand both sides!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>